Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:13 | november 15, 2016

svar på fråga

Hej såg i din senaste video att ni kollar på resor utomlands, hur kommer det sig att ni åker alla fyra när dina föräldrar har skilt sig och inte bor ihop? menar absolut inget taskigt utan undrar bara hur ni gör? kram!
Svar: Ja, precis! Vi åker hela familjen även om mina föräldrar är separerade. De är så pass bra vänner att det funkar utmärkt vilket är skönt för mig och min lillasyster. Sen är det även bättre för ekonomin om båda bidrar med att betala resan för alice (jag betalar oftast själv). Många tycker nog detta är konstigt men för mig känns det helt naturligt och skönt att de inte är osams! Kramis.
aIMG_7246 aIMG_7184 img_4654.jpg


1 kommentarerEn kommentar om “svar på fråga”

    Va skönt att dina föräldrar är så sams trots separationen :). härligt med sol och värme!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här