Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:08 | december 8, 2016

Brisbot

Om jag hade varit med om något jobbigt och inte vågat prata om det så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att kontakta en bot. Vad Brisboten gör är egentligen att via förprogrammerade frågor och svar leda fram till olika kloka svar och tankar som har skrivits av Bris kuratorer. Det är viktigt att veta att Boten inte hittar på några egna svar eller försöker imitera en människa. Tänk vilken fantastisk uppfinning egentligen! Så att ingen någonsin behöver känna sig ensam och alltid har någon att prata med. Söt är den också 🙂

Här kan ni läsa och se en film om det: http://brisbot.com/movie/


1 kommentarerEn kommentar om “Brisbot”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här