Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:43 | april 12, 2017

Fransserum

Just nu håller jag på att testar detta serum! Ska bli spännande att se ett slutresultat. Finns på Lyko HÄR!

”Stimulashfusion Advanced Formula Intense Night Conditioning Lash Enhancer är ett intensivt ögonfransserum som på ett dramatiskt sätt förstärker ögonfransarnas naturliga längd, tjocklek och densitet – på bara 4-6 veckor.
Serumet innehåller ett lipid komplex som i kliniska tester visat sig vara djupt vårdande, reparerande och närande. Innehåller bland annat sodium hyaluronate (för lyster och glans), panthenol (flexibilitet) samt Vitamin E och C (antioxidanter).
Vad innehåller Fusion Brands produkter för att främja franstillväxten?
Istället för prostaglandinanaloger använder man sig av: CAPIXYL – En peptid med rödklöverextrakt , en ny och innovativ ingrediens som förebygger håravfall, stimulerar hårtillväxten samt reducerar eventuell obalans vid hårroten. Ej testat på djur.”

aIMG_1016

//samarbete


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här