Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:44 | juni 5, 2017

Ayia Napa bokat

Yaaay! Igår bokade jag & Emil en resa till Napa på Cypern i sommar. Vi drar den 24 juli! Han var ju där förra sommaren med sina grabbar och de var så nöjda med resan så jag är väldigt förväntansfull! Det enda jag vet är att det är mycket fest och fint vatten haha, men det klagar man ju inte på direkt 😉 En ungdomsdröm som går i uppfyllelse haha! Någon av er som varit där? Eller ska dit? Har ni några tips?

Alla bilder tagna från www.ving.se!


2 kommentarer2 kommentarer om “Ayia Napa bokat”

    Jag ska faktiskt också dit i sommar, supertaggad!! Eftersom att Emil redan har vart där så kanske han kan svara på om det var dyrt att leva där? (Dvs, mat, alkohol och aktiviteter) har hört att allt kostar rätt mycket där tyvärr men förhoppningsvis har jag fel🤔

    Svara

    Jag ska också utomlands den 24 juli:) dock ska jag till kroatien och inte Cypern, men jag kanske ser dig på arlanda

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här