Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:50 | juni 21, 2017

Midsommar med Nelly.com

Igår var det som sagt midsommar med alla influencers och Nelly.com. De ordnade en båt i Stockholmsskärgård som åkte runt i cirka 2 timmar innan vi gick av på Drottningholm där bussar stod uppställda för att ta oss till Svartsjö slott. Det liknade en herrgård och låg precis vid en liten sjö. Som tur var regnade det inte alls under hela kvällen även fast det kom en del svarta moln som cirkulerade ovanför oss. Väl där så fick vi först plocka på oss kläder och skor, hur mycket fint och somrigt som helst! Sedan var det drinkar och musik som gällde innan det var dags för buffén, wow så gott det var! Ett riktigt drömmigt midsommarfirande kan jag säga. Jag var dock tvungen att ta bussen hem lite tidigare för att hinna med tåget, sen slocknade jag hos älsklingen min <3 En riktigt lyckad pre midsommar!!


ALLA BILDER ÄR FRÅN www.devote.se/Tovewaldemar !!!


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här