Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:45 | oktober 16, 2017

Helgen

Lördag: Jobbade 12-17. Sedan hämtade pappa och Alice mig så jag kunde skynda mig hem och fixa mig. Emil kom hit på taco-middag och sedan tog vi bussen till Sofia & Calle, Sofia fyllde 21 år så vi firade henne! Vi råkade dock ta fel buss och hamnade nästan i Gottsunda men som tur var kunde Emils vänner hämta upp oss haha! Kvällen var trevlig med massa gott och härligt folk. Ingen utgång men vi var hemma vid två-tiden skulle jag tippa på.


Söndag: Jobbade 12-17 även då. Sedan var jag bara helt slut och låg hemma på soffan resten av kvällen. La mig vid tio-tiden vilket ALDRIG någonsin händer annars haha….


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.