Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:51 | november 3, 2017

Sthlm

Wooow vilken dag!!!! Började med att ta tåget till huvudstaden för möte och sedan besökte jag Spalt PR. Därefter checkade jag in på hotellet ”Hotel With” vid Urban Deli. Där var det mingel med tjejer och hår/nagelfix med bubbel! Mysiga hotellrum också. Sedan var det dags för middag där det tillkom massa härliga människor, en helt vegansk middag faktiskt! Jättetrevligt. Kvällen avslutades med stor fest på takvåningen där cirka 200 pers kom? Crazy men superkul.
Tack Mockberg, Adviral, Urban Deli och Bookatreat för en fantastisk kväll! Nu ska jag sova i min härliga hotellsäng 🙂 Natti natti


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här