Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:18 | november 11, 2017

Fredagen

Igår var vi vid en strand här i närheten som var väldigt mysig! Varmt och skönt var det också hela dagen lång. Sedan så gick vi till en lunchrestaurang och käkade väldigt goda sallader, tog en scampisallad. På kvällen kom Emils farmor och farfar över på middag, det grillades tonfisk som var MAGISK! Så härligt att sitta på balkongen och kolla ut över havet. Sen gick jag & Emil själva ner på stan för att kolla in läget och drack drinkar 🙂 Vi var hemma tidigt typ vid halv ett så man orkar med idag också!


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.