Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:11 | januari 6, 2018

Fredagen

God kväll! Igår så var jag först på Gränby för att luncha med Klara, sen så övningskörde jag och pappsen en stund! På kvällen så firade vi ”jul” med kusinerna på mammas sida, eller ja vi käkade middag och så tillsammans! Sen tog jag bussen ner på stan för att möta tjejerna och Dennis plus hans vänner. Vi satt på Frenchi ett stort gäng vilket var SÅ trevligt! Därefter blev det en tripp till Birger Jarl, är där så sällan nu för tiden alltså! Typ 4 ggr på hela hösten liksom. Det var lite stelt och jag var nästan helt nykter…men kul att träffa massa vänner och dansa loss!


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.