Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:43 | januari 8, 2018

Saga

Gör mig en tjänst, gå in och läs: http://nouw.com/sagalundin

Hennes egna beskrivning:
Hej och välkommen till min blogg! 22/4 2016 fick jag diagnosen osteosarkom (skelettcancer), och fick hösten 2017 veta att den är obotlig. I den här bloggen delar jag med mig av hur mitt liv med cancer är, alltså mina tankar och min vardag. Jag skriver här för att hjälpa andra, terapi för mig själv och för att ha något att kolla tillbaka på. Just nu hoppas jag på ett mirakel, att jag tar mig ur det här levande!

Saga är en helt fantastisk tjej. Man berörs verkligen av hennes texter och man får verkligen sig en tankeställare…. världen behöver fler människor som Saga! <30 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.