Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | januari 27, 2018

Fredag

Började dagen med att fylla på fransarna, sedan mötte jag upp Ida & Aya för en lunch på Waynes! Min solstrålar, som gör mig så glad. Sen gick jag till banken för att fixa med lite saker innan jag cyklade hem igen! Vi käkade sen en tidig födelsedagsmiddag med faster, hennes man och lilla Lykke som de var barnvakt åt, sen även mamma och Alice! Mycket gott och trevligt. Idag fick jag nycklarna till lokalen så jag och Alice har sprungit emellan med alla lådor osv för IMORGON SMÄLLLER DEEEET!!!!! Övertaggad på detta, kommer bli så kul med födelsedagsfest och sen en utgång på Saluhallen! Har en lista på 20 pers som ska med haha….


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här