Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:57 | februari 4, 2018

helgen

Lördag: Igår började jag dagen med ett pass 10:30 på Friskis! Underbart att starta dagen med lite rörelse. Kan dock inte köra fullt ut då jag känner att jag fortfarande inte är 100% frisk än så körde i min takt och det funkade finfint! Sedan så städade jag & pappa lägenheten och jag var och handlade lite smått och gott till kvällen. Vid 18:30 kom Emil, faster, hennes man, farbror och hans fru över på middag för att fira mig, pappa hade gjort en god gryta som han hade tillagat i flera dagar haha! Jag åt dock veggie men grytan luktade fantastiskt. Till förrätt hade jag köpt ost & kex med tillbehör vilket var väldigt uppskattat 😉 Vid 23-tiden gick jag & Emil ner på stan och mötte hans vänner, vi satt på det nya stället D1. Jag drack endast ett glas bubbel, men de andra blev så sugna på en utgång på Birger Jarl så vi hakade på haha! Verkligen INGET som var planerat, jag menar jag var ju helt nykter…men det var kul ändå! Dansade massor och träffade många härliga människor, ibland är spontanare som roligast. 🙂 Vi var hemma vid tre, dock såååå skönt att jag inte drack någonting! Jag hade kul ändå.

Söndag: Vi vaknade upp vid 13 (ja ni läste rätt) haha! Vänder helt på dygnen de dagar jag sover med Emil…men sömn behövdes väl antar jag 😉 Pappa hade gjort nybryggt kaffe och pressat egen apelsinjuice vilket var en dröm verkligen<3 På eftermiddagen åkte Emil hem och jag körde ett pass. Nu sitter jag här och är lite stressad för måste packa till imorgon. Jag åker nämligen på kryssning till Tallin med Emils familj och släkt måndag-onsdag, hans mamma fyller 50 så lär bli en hel del partaj! Jag är supertaggad då jag inte åkt på den typen av kryssning förut förutom Ålandsfärjan då, men där sover man ju inte över.


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.