Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:57 | februari 7, 2018

Kryssning

Åh, vilka härliga dagar jag har haft! Blev ju som sagt bjuden att åka med Emils familj och släkt på kryssning till Tallin för att fira hans mamma. Det har verkligen fantastiskt kul! Första kvällen så var det buffé och sedan blev det dans för fulla muggar heeela kvällen! Det var så jädrans kul och är så imponerad av Emils mormor & morfar som också dansade hela natten lång. Vi tog bokstavligt över båtens alla dansgolv haha 😉 Man var ju bra sliten när man skulle upp till frukosten dagen efter…


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.