Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:19 | februari 15, 2018

Alla hjärtans dag

3e året jag får fira Alla hjärtans dag med Emil! Jag var först hos frissan för Olaplex behandling och styling i håret. Sedan mötte jag upp Emil på stan! Vi såg först Fifty Shades, sjukt bra var den…bäst av alla filmerna tror jag. Sedan hade vi bokat bord på Basilico, väldigt gott och trevligt! Åt skaldjurspasta och på toppen var det färsk tonfisk. Vi delade på en flaska bubbel och snackade om livet! Sedan begav vi oss hem och där låg det ni ser på sista bilden på sängen, hur fint? Hade i alla fall en perfekt alla hjärtans dag med min plutt <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här