Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:57 | mars 10, 2018

Lördag.

Blev en lugn kväll igår. Pappa och jag käkade sushi och kollade på tv, jätteskönt. Idag var jag uppe vid nio för att gå på Hamidous pass på Friskis, ÄLSKAR det! Så jädrans kul och världens bästa start på helgen helt klart. Pappa och jag gick sen ner på stan för en lördagsfika på Landings, blev en semmelwrap (otippat va? Hehe). Ska snart ta bussen till pojken min som stackarn är hemma och sjuk, så blir en myskväll framför mello fast jag knappt sett en enda deltävling. Vi ska köpa thaimat och massa gottis, blir en lugn och skön lördagskväll! Lär behövas då jag knappt återhämtat sen förra helgen…


1 kommentarerEn kommentar om “Lördag.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här