Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:50 | mars 12, 2018

alkoholfria drycker

Ett år sen:

”Hej finaste Josefine!💗
Jag fyller 18 detta år, och jag får börja dricka alkohol efter jag fyllt 18 om jag vill. Jag själv vill fortsätta vara nykter, för att jag känner att jag mår bättre och tycker att man kan ha kul utan alkohol. Har du några tips på vilka alkohol fria drycker man skulle kunna dricka när man är på fester eller på studenten?,hade blivit jätteglad om du kunde ta dig tid till att svara! Vill bara säga att jag tycker du verka vara en så himla bra person, med världens finaste personlighet. Ända sedan jag börja följa dig så har jag älskat att kolla på dina videos och allt matrial du lägger ut. Sluta aldrig med det du gör du är så duktig! BÄSTA JOSEFINE!❤”
Svar: Heeej fina du! Först och främst ett stort TACK till din fina kommentar, blir jätteglad verkligen. Finns massor med gott som är alkoholfritt, till exempel kan du få nästan alla drinkar alkoholfria, det är bara att fråga i baren. Sedan finns det ju alkoholfria cider på Ica/systemet, som ser likadana ut som vanliga cider men inte innehåller alkohol. Märket Briska har goda smaker som är alkoholfria! Det finns hur mycket som helst, alkoholfri mojito är mycket mumsigt hehe <3 KRAM
Skärmavbild 2017-04-19 kl. 18.44.49


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här