Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:38 | april 9, 2018

Saluhallen

Igår blev det Saluhallen! Först kom Emil hit och käkade middag innan han drog hem till sina kompisar. Jag fick hit min tjejer och några bekanta killar, så vi förade tillsammans hos mig! Var verkligen superkul och är så tacksam som har så fina vänner i mitt liv som ger mig så mycket glädje <3 Sen blev det Shottluckan och vidare till Saluhallen! Träffade på många bekanta ansikten ute och dansade fram till klockan 02:45 då jag & Emil gick och köpte en falafelrulle & falafeltallrik innan vi tog en taxi hem igen! Kul kväll <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.