Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:16 | april 10, 2018

Sprucken mobil

Halloj! Hur mår ni? Jag mår fiiiint! Äntligen lite sol och fint väder. Pappa och jag var precis och fotograferade för ett samarbete jag ska lägga ut imorgon, sen käkade vi göttans på Max! Jag ska snart iväg på körskola och sen direkt efter till Elgruvan för att laga min mobilskärm som jag idag tappade i marken…hela skärmen sprack 🙁 Sån otur!!!! Och vill verkligen ha en hel mobil till Prag som vi åker till i helgen! Känns bara surt att behöva lägga pengar på det nu…
 


Jacka – HÄR


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.