Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:40 | april 22, 2018

Avicii

 Detta har tagit hårdare på mig än jag någonsin skulle kunnat ana. Det enda jag gått runt och tänkt på sen jag fick veta att han hade gått bort. Jag har inte varit något sådär jättejättemegafan av honom men alla hans låtar har ju följt med en genom tonåren. Vissa har sån stor betydelse för mig, många minnen och tankar som snurrar runt. Igår såg jag dokumentären om honom, så tragiskt att folk runt omkring honom pushade honom fast han inte ville och att han faktiskt mådde så pass dåligt. Jag är så otroligt berörd av detta och det gör verkligen ont i mig att veta att han mådde så dåligt, och nu som 28 år gammal har avlidit. Han verkade verkligen vara en sån fin människa på alla sätt och vi och brydde sig om alla i sin omgivning. Trodde verkligen inte att jag skulle behöva få säga ”vila i frid Avicii” år 2018…det gör så  jävla ont i mig. Riktigt ont.


1 kommentarerEn kommentar om “Avicii”

    Trodde inte heller att det skulle ta så hårt som det har gjort. Efter att jag såg dokumentären idag så blev jag så ledsen, det är tragiskt att folk runt omkring honom inte accepterade att han inte ville längre. Och det känns så ledsamt att han inte fick uppleva livet när han väl hade börjat stressa ner och hitta sig själv igen! I will miss him och hans musik kommer alltid leva vidare. Han är det bästa Sverige någonsin kommer leverera

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.