Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:44 | maj 7, 2018

Helgen

Vilken rolig helg det har varit! Igår så övningskörde jag först i cirka 1 timme vilket var superkul, känns mycket roligare att nu när jag verkligen kan köra på riktigt! Sen på eftermiddagen gick jag och pappa en liten prommis och köpte kulglass i solen, lööövelyyy! Jag gick sen till Unico där Martin, Hampus, Johannes, Leo och Moa satt och drack! Efter en stund kom även Emil. Efter cirka två timmar kanske gick vi till Phil’s och käkade innan vi mötte upp Aya för vi skulle hem till Bea som hade inflyttningsfest i sin nya lägenhet, hon hade ordnat allt så himlans fint!!!! Mycket roliga människor som också var där. Det blev sen en Birger utgång, skitkul och lyckat avslut på lördagen 🙂


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.