Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:23 | maj 13, 2018

Min helg

Fredag: Släkten, familjen och Emil åkte ut till min fasters mans fina hus ute på landet. Det är verkligen drömhuset med strandtomt osv! Vi hade tävlingar, åt gott och hade det trevligt.

Lördag: Vi åkte hem på eftermiddagen och då gick jag & Emil ner på stan för att käka glass vid ån. Sedan fick han ett samtal från sin kompis om vi ville hänga med och käka i Öregrund och det kunde man ju inte tacka nej till! Vi var 13 pers som hade bokat bord på Söderströms där, otroligt trevligt och härligt gäng. På kvällen åkte vi tillbaka till stan igen, de andra gick ut men jag var alldeles för trött för det så vi tog en taxi hem igen.

Söndag: Jag, Emil och Oscar åkte till Ulva Kvarn, de fiskade och jag solade. Vi var där i flera timmar och det var verkligen otroligt mysigt! Felix och Julia kom också förbi en sväng. Emil lämnade av mig vid 17 hemma och då gick jag hem till mamma för sushi-kväll på uteplatsen! Lovely.


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.