Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:17 | maj 27, 2018

Min helg

Wow vilken jäkla helg jag har haft! I fredags kväll hade Maja sin 20-årsfest, hon hade verkligen ordnat allt oroligt fint! Blev sugen på att hänga med de ut men hade en del att fixa hemma samt att jag skulle på dagsfest på lördagen.

Lördagen, en dag jag hade längtat till länge! Det var dags för Birger Jarls dagsfest. Hade lite förkrök hos mig innan med tjejerna innan vi drog till BJ, vi hade bokat drinkbord. Jag hade den roligaste dagen på länge, dansade och sjöng så att jag nästan sprack haha. Träffade även sååå många härliga människor, vill bara göra om hela dagen igen!


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här