Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:20 | juni 7, 2018

Sveriges nationaldag

Igår så var det ju Sveriges nationaldag, önskar dock att vi firade som de gör i Norge typ! På morgonen så lämnade jag och mamma in massa kläder och prylar till Stadsmissionen, sen lunchade vi på Naked Juice bar. Emil kom sen till mig efter jobbet och vi mötte upp Angelica på stan för att skåla för Sverige! Vi köpte sen sushi och satt vid ån ett tag innan vi tog en cider på Magnusson! Trodde fler skulle vara ute denna dag men det var knappt nå folk ute faktiskt.


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.